Valami új kezdete

Üdvözlök minden új és régi olvasót a blogomon!

Valamivel több, mint egy éve nem volt semmiféle bejegyzés ezen a blogon, így talán volt aki azt hitte eltűntem, vagy felhagytam az írással, azonban nem történt ilyesmi, sőt, izgalmas hírekkel szolgálhatok.

Az életemben rengeteg változás történt, azonban egyik sem volt nagyobb, mint az, hogy az Embertelen Vidék néven futó írásommal megnyertem a Twister Média kiadó 2017-es [Bekezdés] program pályázatát. Ez annyit jelent az írói karrierem szempontjából, hogy könyvem kiadásra kerül, a tervek szerint valamikor 2019 elején kerülhet a közönség elé.

Aki elég régóta olvas, tudhatja, hogy tizenhat éves korom óta írogatok, szenvedéllyel és azzal a meggyőződéssel, hogy ebből a hobbiból akár még bármi is lehet - úgy tűnik, az élet igazolni kívánja a feltevésemet, hatalmas lehetőség és megtiszteltetés ért.

Ennek megfelelően, a blog is átalakul némileg. A dizájn változik majd kissé, emellett a régebbi bejegyzéseket hamarosan archiválom, valami más formában elérhetővé teszem a tartalmukat is. Minden nem tűnik el, az apróbb, önálló történetek maradnak, a későbbiekben pedig még több is napvilágot láthat.

Mindenkinek köszönöm, aki támogatott, véleménnyel, vagy kitartó olvasással lehetővé tette ezt.
Hamarosan találkozunk!

Megjegyzések

  1. Remélhetőleg minél hamarabb :)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, remélem a könyvfeszten összefuthatunk, szívesen vennék tőled egy dedikált példányt :D

    A. W.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Íztelítő: Embertelen Vidék, 1. fejezet

Rövid: Otthon

Ajánló: Eastern - Martin Kay